SABAH GRUBU SARI SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN UZAKTAN EĞİTİM KONUĞU DR. ÖĞRETİM ÜYESİ ÖZDEN KUŞÇU OLDU

5 Ocak Salı günü öğrencilerimizle bir araya gelen Selçuk Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Özden KUŞÇU pandemi sürecinde çocukların neler yapması gerektiği hakkında biraz sohbet ettikten sonra kendi yazıp bestelediği şarkıları çocuklarla birlikte enstrüman eşliğinde söyledi. Aynı zamanda öğrencilerimizle orff çalışmaları da yaparakritim duygularının gelişimini sağladı. Değerli vaktini öğrencilerimize ayırarak öğrencilerimize güzel anlar yaşatan Selçuk Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Özden KUŞÇU'ya çok teşekkür ederiz.

18.01.2021 374

18-01-202118-01-2021